Uitspraken

Mensen hebben met hun eigen gedachten de onzichtbare vijand (Corona) gecreëerd. Deze bestaat uit zonden en negatieve gedachten van de mensheid. Simpele oplossing denk je dan? Nee, je mag geestelijk niet eens je eigen denkwijze hanteren en toch kun je daar uit los breken!

 

Ik leef met mijn eigen ervaren waarheid, zonder dwang, zonder religies, zonder sektes, zonder opstand, zonder oordeel maar met begrip en geduld.. je eigen pure verantwoordelijkheidsgevoel. Je eigen bewustzijn subliem ontwikkelen!

 

Zoals ik al mijn hele leven zeg, alles is periodiek.. (over problemen gesproken) 

 

 

Weet je waarom je niet mag schreeuwen en fluisteren? Kaïn (Jezus) verschoot toen zn moeder NÉÉÉÉ schreeuwde nadat hij Abel vermoord had. De moord werd hem ingefluisterd door een gevallen Engel. Schreeuwen en fluisteren slaat daarom o.a. op je stembanden #confronterend #schuld

 

 

Ik kom steeds verder met de koninklijke familiewissel(s)! Een klus is het!  Wordt in een later stadium vervolgd.

 

 

 

In de huidige samenleving wordt helder waarnemen afgedaan als onzin, dit om eigen historische gebreken te verhullen. Dat kan in deze tijd niet meer.. #ThinkTwice

 

 

De Nieuwe Wereld (orde) is een GEESTELIJK Satanisch complot waar alles in verweven zit. De Illuminatie, Vrijmetselarij, Orde van de Kousenbanden etc Het "gewone volk" behoort niet tot de planning... we worden totaal gestuurd door de matrix, veel zit verwezen in wetten en regels waar ze personen zelf vaak geen weet meer van hebben.
deze wetenschappen komen steeds meer bovendrijven, het is niet de bedoeling dat je kwaad wordt om deze informatie, maar deze gaat begrijpen. Begrip is de oplossing, niet geweld.

 

 

Buiten de nadelige invloeden bouw je in deze tijden aan een subliem afweersysteem. Denkend aan de problematieken: Lijd je aan de ouderdomsziekte? Zijn je luchtwegen en longen (onbewust) kwetsbaar? De kracht zoals ingezet haalt het gewenste resultaat niet #WeZijnTeBewust #COVID__19

 

Wat is de energie toch sterk, er gaat veel veranderen. Mensen gaan zich steeds sneller bewust worden van het "echte leven". Dat veranderd gewoontes en gedragingen... het veranderd je waarnemingsvermogen.

 

De perfectie van Jezus heeft zich ontwikkelt tot perfectie zijner zijde. Take it or leave it, meer om het feit dat onrechtvaardigheid hem ten deel gevallen is. Samen zoeken we naar een oplossing, in zijn perceptie is dat onhaalbaar #vertrouwen #mensheid #samen1front #zuiverenduivel

Ik denk dat Jezus een mythe is, wel duidend naar een bestaand persoon en dat volgens de mythe hij geofferd zal worden aan het einde en terugkeert. Eerder is zoiets nog nooit mogelijk geweest.

 

Dit is het 7e jaar van mijn ascentieproces, de 7 staat voor volmaaktheid . Tijd voor rechtvaardigheid! Dit is de laatste fase!

 

Nederland wordt gezien als het beloofde land, dit mede omdat de ultieme kern hier woont, de eerste "heiligen", hier gaan de ontwikkelingen sneller en efficiënter. Op één of andere manier worden geestelijk nog grenzen vastgehouden anders was het overal zo.. #restrictiesdoorbreken

 

 

Wat zich geestelijk allemaal afspeelt gaat alle wetten voorbij, toch is alles bedacht door mensen. Jammer dat de GGZ maar een fractie weet... (verboden door wetten). Ze wakkeren onbewust zoveel ellende aan. Tekort aan levensinzichten. Alles is gebaseerd op de waarneembare wetenschap, feitelijk is dat mensen ziek maken.

 

"De wereld is gebouwd op de macht der getallen" #pythagoras
Door goedwillende en kwaadwillende
Zie ook numerologie.

Ik zag een keer dat ik gevangen gezet was door een canvas met alle cijfers, één cijfer symboliseert een plan, een matrix waar je uit dient te ontsnappen.. #VrijmetselaarsRite

 

Ik pleit voor een nieuw leven dus nieuw begin #dropkarma Ik vind het zo onrechtvaardig, een nieuw mensje dat geboren wordt die op moet draaien voor zijn of haar beïnvloedingen, ligt vaak ook veel aan eigen uitspraken.. tot het einde van het zielenleven..

Er worden zoveel gehandicapten geboren om dit gegeven (vergeet de verhouding haat en jaloezie niet)... En de hebzuchtige, die nu een droomleven leiden ten koste van anderen (gebaseerd op eigen gewin)

 

 

Dit zou eigenlijk de befaamde EINDTIJD zijn, waar maar 500.000.000 mensen zouden overleven. Weer zo'n insane plan dat tegengehouden is.... #bewustzijnsverhoging #zuivering #zonderidioterie

 

 

De collectieve bewustzijnsverhoging gaat razendsnel nu, mensen worden niet graag uitgemoord, dan wordt overlevingskracht geactiveerd, dat resulteert in beter waarnemen, betere vaardigheden, maar moeten leren het juist te plaatsen in hun brein..

Op een gegeven moment gaat jouw brein veel efficiënter werken. Trauma's bijvoorbeeld kunnen niet meer opgeslagen worden. Trauma's zijn echte ziekmakers, ze houden oud zeer vast... je gaat situaties beter begrijpen en loslaten..

Mensen waarvan de ziel niet gesplitst is en gezuiverd is kennen feitelijk geen trauma's, deze worden je opgedrongen door hun.. ze worden je gewoon aangepraat.

 

Alle geestelijke vernederingen zijn ontstaan door jaloezie, gevolgd door domheid, hebzucht en macht verkrijgen. #levensduurverkorting #YinYang #intelligentie #herhalingen #bewustzijnsverhoging Domheid verliest zijn kracht...

 

 

Als je weet hoe een hartaanval tot stand komt: De negatieve energie die op je afkomt met een oorverdovend geluid, net een wervelwind, keer op keer. Al het negatieve zoemt om je oren, al de angst die je in je hebt wordt getriggerd.. Ik heb het ervaren, geluisterd zonder angst..

 

De meest vroege beïnvloedde zijn jaloers geworden waar domheid en hebzucht uit voortkwam, die zijn de intelligentie op gaan eisen van de niet beïnvloedde, dus vaak is de macht nu toebedeeld aan de domste der Aarden.. #bewustzijnsverhoging #zonden #inbalansbrengen #gelijkerechten

 

 

Deze moet je in zijn geheel kunnen begrijpen: "Verslaafde gamers zijn tijdverknoeiers". Ze trachten onbewust collectieve plannen te verknoeien.. zie het als een duivelse opdracht (in verslavingstermen)

 

 

Identiteit was verbonden met de egoïstische, mentale en emotionele structuren. @JitzzzL

 

 

Als je heel nauwkeurig en helder op kunt letten merk je dat ook wel eens bij kinderen met stoornissen. De onbewuste duivelse opdrachtjes. (herhaaldelijk afleiden e.d.) Dit laten ze je graag zelf ervaren als je ervoor openstaat en kunt begrijpen, zo kunnen ze van hun stoornis verlost worden.

 


Gedreven door perfectie, volmaaktheid (7)