Dit is een lekker en simpel recept, veganistisch (vegetarisch en dus ook alles biologisch!) Veganistisch wil zeggen zonder gebruik van dierlijke producten.
 
De groenten komen van de bio-boerderijwinkel. 
 
Olijfolie 
Fusilli pasta
Boerenkool
Kastanje champignons
Rode sla
Ui
Sjalotje
2 Bosuitjes
Zeezout
Geroosterd goldkorn brood met zonnepitten (plantaardig)
Plantaardige boter
Een verse limoen
Vegan mayonaise
 
Ik kook eerst de pasta zoals omschreven.
Ik versnipper de ui, het sjalotje en 2 bosuitjes, deze bak ik in een beetje olijfolie. 
Vervolgens maak ik het blad van de boerenkool schoon en snijd deze zo fijn mogelijk, deze kan ook in de pan. Ik strooi er een beetje zeezout op naar smaak en een scheutje olijfolie. In 15 minuten is de boerenkool gaar. Ik bak de champignons mee en doe de pasta erdoorheen. Deze laat ik vervolgens afkoelen.
 
Ik snij de rode sla alvast en was deze.
In de tussentijd rooster ik 2 sneetjes brood, deze smeer ik met een beetje boter en mayonaise, vervolgens leg ik hier de rode sla op. 
Ala laatste besprenkel ik alles met vers limoensap en een beetje zeezout.
 

 

Smakelijk!
 
 
 
 

Gedreven door perfectie, volmaaktheid (7)