Iedereen weet dat muziek therapeutisch werkt. Het magische effect ga je later pas echt goed beseffen. Hier enkele liedjes waar ik veel profijt van heb gehad. Er zijn er natuurlijk zoveel meer. Ze brengen waarheid en inzichten. Dankbaar.. 
In het begin toen dit allemaal begon, konden ze me alleen bereiken via de muziek.

 

Don Mc Lean - Vincent, Starry, starry Night. Perhaps they may listen again, in this Century.... 

 

Labi Siffre - Something inside so strong

 

Robbie Williams - I love my life

 

Racoon - Oceaan
Zo begon het.... mijn trubbels in dit leven, ik kan hier vol passie op meezingen, geweldig nummer.

 

Fairground attraction - Perfect
Deze komt van mezelf.

 

Racoon - Shoes of Lightning
Ik kom overal, als ik maar op mezelf en alle zielen vertrouw, dat zat al goed. het onbegrip kon me niet deren, ik pas me aan aan ieder bewustzijnsniveau.


Frank Sinatra - My Way
Deze komt denk ik van ons mam en Frank Sinatra natuurlijk, heel de wereld wilde me iets duidelijk maken. 

 

Michael Jackson - Earth Song
Hij was er ook in het begin van mijn bewustwordingsproces, ik werd toen in de verkeerde richting verwezen, ik gun hem nog steeds het voordeel van de twijfel, maar mythologieën vertellen mij anders. Ik ben niet van het oordelen, ik ben van het zuiveren, daarom was hij er ook, die drang. Je merkt het ook wel in zijn leven, de drang naar collectieve heelwording.


 

John Lennon - Imagine
John Lennon himself, ik liep over een zebrapad en ik in zat ineens de clip, ik liep samen met hun daar en zag dat.

 

Dotan - Home

 

U2 - Magnificent
Deze kwam in de periode dat ik met de ziel van mijn zus bezig was.

 

Coldplay - Adventure of a Lifetime
Als ik naar dit liedje luister, zie ik iedereen in de apen terug, mezelf, mijn familie, de ogen van de apen/ mensen brengen me naar mijn volledig bewustzijn. We zijn ontstaan en we zijn samen de schepping aan het afmaken. We hebben dit geweten en gaan dit samen volharden, dat eindigt in volledig begrip en zonder schuld.

 

Pink Floyd - Shine on you crazy diamond
Deze wilde mijn vader me denk ik duidelijk maken aan het begin van mijn bewustwordingsproces, ik was geestelijk alleen te bereiken via muziek toen xxx. Ik moest toen nog denken: God is a DJ ;)

 

 

Rachel Platten - Fight Song
Gebaseerd op mijn leven. 

 

 

Disturbed - The sound of Silence
Ik moest iedereen gaan begrijpen, ik heb vele jaren alleen doorgebracht, een soort van isolatie.

 

 

Joe Cocker - With a little help from my friends
Iedereen hielp me, niemand uitgezonderd. 

 

 

Wulf - Switching Gears
Ik moest me in verschillende gedaantes en mensen verplaatsen, jullie hebben allemaal voor mijn hogere bewustzijn gezorgd. Je ontvangt nog een persoonlijk bedankje ;)

 

Dynoro & Gigi D'Agostino - In my mind
Daar speelt zich heel veel af, ervaringen van mensen, gedachte gedachten van mensen, ik zou een gedachteverzamelaar zijn, bewerkstelligen wat iedereen wil. Iedereen was me bewust aan het maken.

 

Wende Snijders - Laat me
Ik heb eens een concert van haar mogen meemaken, de passie, ze maakte zo'n indruk op me, toen ik haar zag heb ik haar en haar passionele zangkunst in mijn hart gesloten. Ik gun je alleen maar het beste.

 

Norah Jones - Chasing Pirates
Één van mijn favorieten zangeressen, de inhoud, haar zangkunst, de passie, een aantal nummers van haar passen zeker in mijn eigen zangrepertoire. 

Beegees - You win again
Je komt wel eens door... ik heb nog wat klusjes, jij bent er aan de eindstreep! Ik ben een beetje perfectionistisch, ik wil graag dat je me ontmoet zoals ik ben.

Tom Walker - Leave a light on
Een machtig nummer dit, dit is wat ik iedereen gun, dat als je in donkere tijden verkeert altijd je uitweg kunt vinden, iedereen is er voor je, maak er gebruik van, het meest gevaarlijke is dat je je van de wereld afsluit. 

 

Triggerfing - I follow rivers
Weet je hoe ik dit liedje ervaar? Dat je altijd de goede invloeden moet volgen door welke hectiek en dwang dan ook heen. Het is net of de prachtige dochters van Koning Willem Alexander nu naast me heb, engeltjes... die het beste voor iedereen willen! Ze zijn het toonbeeld van de toekomst! x Iedere ziel volgt hun eigen wil, je hebt een sterk leger om je heen! Hij was in het begin ook bij me, dezelfde ideaalbeelden als ik, Je maintiendrai... ieder onze eigen beïnvloedingen met hetzelfde einddoel.

 

George Ezra - Blame it on me
Zijn zangkunsten, zijn warme en dieprakende stem zijn puur gericht op de oplossing.

 

Armin van Buuren - Therapy

Het leven is één grote healing

 

 


Gedreven door perfectie, volmaaktheid (7)