Goedemorgen beste lezer,
 
Ten eerste mijn complimenten voor al het goede werk dat jullie verrichten, dat meen ik echt.
Graag zou ik u op de hoogte stellen van het grootste risico van de volksgezondheid en jullie adviezen omtrent het risico.
In de schijf van vijf adviseren jullie dat vleeseten belangrijk is. Het zou aanvullend zijn voor bepaalde broodnodige vitaminen.
De illusie wordt gewekt dat mensen afhankelijk zijn van dierlijke producten, in de vorm van vleeseten, verwerking in andere eetbare producten, cosmetica, medicatie, in de verwerking van kleding, proeven op dieren die hun leed meesleuren naar een volgend leven en ook ooit weer mens worden (karma).
Door deze illusie in stand te houden maakt het lichaam ook daadwerkelijk deze vitaminen niet meer aan. Het is een maatschappelijk verantwoorde verslaving geworden. Op het moment dat mensen hiermee stoppen is het raadzaam bepaalde vitaminen aan te vullen zoals B12 en D etc.
Als het lichaam geen ontwenningsverschijnselen meer heeft gaat deze deze vitaminen zelf weer aanmaken, al het negatieve wat gebeurd in deze wereld is gebaseerd op illusies, illusies die dagelijks in stand gehouden worden.
U weet vast ook wat het contact met dieren in stand houdt, deze gewoonte, maar ook overdracht van ziektes en het in stand houden daarvan. Nu hoort u me niet zeggen: Alle dieren opruimen, maar een campagne ter bewustzijnsverhoging lijkt m.i. een hele goede en verantwoorde keuze ook om virussen te stoppen en de luchtuitstoot te zuiveren die fabrieken produceren door het misbruik van dieren en hun invloeden. Het milieu en de psyche van de mens zou hier aanzienlijk door verbeteren.
Ik ben geen dierenhater, integendeel. Ik wil graag het beste voor iedereen.
Het eten van vlees en het emotie van het dier dat daar mee samen hangt zorgt voor de meeste gangbare maag- en darmklachten en ademhalingsproblemen.
Als u interesse heeft stuur ik u graag een uitgebreid verslag/presentatie over het ontstaan van de wereld en de invloeden en hoe we het redelijk simpel allemaal samen op kunnen lossen. Vleeseten is een dierlijke gedraging, net als geweld, ik kan u precies uitleggen hoe alle stoornissen en daarbij behorende gedragingen ontstaan zijn.
 
Ik ervaar in mijn leven precies hoe alles tot stand is gekomen doch met een realistische blik, ik heb een bipolaire stoornis maar bijna altijd in balans en ik ontleedt iedere stroming voor u. Het enige wat mij stoort in mijn stoornis is de continu communicatie, het helder horen van alle problemen, die van mezelf en van de wereld. Ik hoor bedreigingen aankomen en kan door op anticiperen, ik ben ook nog nooit ziek geweest in mijn leven. Ik ben nog nooit depressief of manisch geweest, maar een toeschouwer van alle wereldproblemen en heldere oplossingen voor ogen. Ik heb deze ook zelf opgelost zonder medicatie of opnames, door een bewuste voeding en een gezonde denkwijze te vormen. Dat is niet voor iedereen mogelijk ben ik me bewust van, ik ben ook dankbaar voor de invloeden die ik van u geestelijk ontvangen heb.
Ik zou graag deze wetenschappen met u delen, wetenschappers blijven haken bij het gebrek aan kennis van het ontstaan van de wereld en de invloeden.
 
Dank u voor uw aandacht en een prettige dag verder.
 
Met hartelijke groet,
Anouk (anoniem)
Toen dit begon ging ik alles horen waar een mens mee geconfronteerd wordt, goed en kwaad. 
Ik verschoot niet eens, mijn eerste gedachten waren: Ik moet weten wat hier aan de hand is  waar komt dit vandaan? Ik maakte een toeschouwer van mezelf met die gedachten. Ik werd terug geslingerd in de tijd. Ik kwam bij historische personen en sektes uit. 
Mensen met een kwade gedachtenkracht hadden plannen met mijn leven gemaakt! Brutaal hè. Ik hoorde meteen dat ik alles ging winnen. Ik kwam bij religies uit (God, Allah en Jaweh als dominator). Sektes als de Illuminatie, Vrijmetselarij, Rozenkruizers, Orde van 
de Kousenbanden, groeperingen die alle macht van de wereld wilden. Jouw geest willen sturen.
Heksen, ik kwam in heksenjachten terecht, wat heb je daar wrede mensen tussen zitten. Middels rites werden je ogen, hoofd, darmen etc beïnvloed.. de regie over andere mensen ligt hier aan ten grondslag met benoemde groeperingen.
Wereldleiders die allen voor God gingen werken. God, de eerste gestoorde... de dominator, als hij boos is is hij Satan. 
 
In de afgelopen 7 jaar heb ik 3 keer een spirituele beurs bezocht, ik heb incidenteel wel eens een paragnost en medium bezocht. Puur om te horen wat de gedachtengang was en of alles in mijn hoofd nog klopte qua denkwijze. Ik ging zien waarom er zoveel fouten gemaakt werden tijdens die sessies. Nog nooit is iets zuiver waargenomen, die had net een scheiding achter de rug, die rookte, die had ADHD. Dit zijn allemaal storende factoren die je waarnemingsvermogen verbasteren. Er zaten veel goede adviezen bij, allemaal oplossingsgericht, maar altijd wat foutjes te vinden die mijn toekomst of denkwijze zouden kunnen veranderen. Zoals ik al zei ik ben toeschouwer en kijk met een oplossingsgerichte blik.
Wat ze vertelden wist ik al, ik ken mezelf inmiddels door en door en ik weet wat de toekomst gaat brengen. Soms werden de rollen omgedraaid, vertelde ik het medium meer over haar toekomst dan zij over de mijne. Mijn vaardigheden ging ik omzetten in totale heelwording. Hoe zou ik zijn zonder beïnvloedingen en hoe ga ik die staat van welzijn bereiken.
Het werd geestelijk een immense samenwerking. Ik ging praten met kernpsychopaten, hoe kon deze zijn daden over zijn hart verkrijgen met het oog gericht op de mens zonder beïnvloedingen, een vredelievend mens. Wat een slachtoffers.. zelf ook. 
 
In gedachten was ik overal bij, ik zuiverde het kwaad, dat pik ik niet, overname van mijn geest. Met iedere wetenschap gingen er meer beïnvloedingen weg, het ging iedere dag beter met me.
 
Als je spiritueel bezig bent dien je wel goed te weten waarmee je bezig bent.
Je moet zo zien: Je hebt de hele wereld in je eigen gedachtenwereld. Jij kan horen en zien wie je wilt. Als je zomaar blindelings mensen op gaat roepen heb je geen idee wie je aanhaalt. Waarschijnlijk iemand met problemen die iemand met problemen opzoekt, dan ga je het samen oplossen, maar ze kunnen je ook een loer draaien. Het contact werkt levensverkortend, de oplossingen levensverlengend. 
 
Spiritualiteit is opgezet door de gestoorde mensen die daar macht vonden. Zoals op alles anticiperen mensen met een goede intentie hier ook op om het op te lossen. 
Toen ik even dacht een aura te hebben kropen ze erin, toen ik even dacht chakra's te hebben kropen ze er ook in. Dacht ik het niet meer waren ze weer weg. Het kunnen ook hulpmiddelen zijn, mensen zijn het gelukkig naar emoties gaan vertalen. En ook niet onbelangrijk, hoe zuiver en wetend is de ziel die daar aan werkt? Het kan ook problemen veroorzaken als je gevoelig bent voor mind sturing.
 
Veel Spirituele leiders werken met GODDELIJKE energie 😅
Alles is door God geïndoctrineerd, hij verliest alleen veel kracht de laatste jaren. Kerken verdwijnen met reden. De meeste dienen nu als medisch centrum, kinderopvang of theater of winkelcentrum.
 
Ik kwam erachter dat het allemaal illusies zijn die mensen ziek houden, maar dan praat je over een collectieve eenheid in denken om dat te bewerkstelligen en dat is wat geestelijk zo vernaggelt wordt.
Mensen met een goede intentie en met een kwade anticiperen hierop. Er is wel degelijk heling te vinden, maar je hebt kans op ongeweten bijkomende verplichtingen/laster. 
Als je God geloofd ben je Gods geestelijke bezit, zijn hobby is afstraffen. 
Ik las eens over Tantra, de kundalini, de zogenaamde slang der levenslust zou geactiveerd worden en helpen bij sexuele heelwording. De duivel helpt je geestelijk met sex? Je wilt een slang aan je lijf? Dat is iets wat bij mij geestelijk nog nooit gemogen heeft! Daar word je ziek van!!!! Je levert daar je vaardigheden voor in! 
Als God je goed gezind is krijg je het terug, anders wordt hij boos, dan is hij Satan.
 
Besef je met zo'n verhaaltje hoeveel macht een enkele gedachte over jouw leven heeft? Een entiteit die denkt dat hij allesheersend is.  Wil ik allemaal niet.
Ik wil geen geestelijke bemoeienissen, ik ging ALLES over het leven weten. 
Ik ben erachter gekomen dat mijn hele leven gepland is door de eeuwen heen daar ben ik nu los van aan het komen. 
 
Weet je, God denkt dat hij de Almachtige Schepper is, de Schepper van Al wat is, dat is niet zo.
De schepping was een samenwerkingsverband van gelijkgestemde zielen. Oftewel alle, mens en dieren en natuur. De mens heeft een zelfscheppend vermogen wat door een God gedachte je ontnomen wordt. Gelukkig zit er ook een zuiverende factor in God, mensen hebben deze ook gevormd, hij zorgt voor je behoefte, maar eigenlijk zuiveren wij hem zonder eigen gewin. Op een gegeven moment is de mens krachtiger dan een collectieve verzonnen entiteit, oftewel een illusie. Sommige hebben geld beloofd gekregen om de God illusie in stand te houden. Die geld beloofd hebben gekregen gaan niet "mee", die worden vervolgens weer als hebberig geclassificeerd. Geld om te moorden.
Feit is dat God de eerste was die ziek werd en niet meer naar mensen luisterde. Hij zei: Val dood. In zijn omgeving benam hij de mensen de adem, ze vielen daadwerkelijk dood voor hem neer, dat besef van macht!
 
Ik heb mijn doel gevonden en dat is mensen helpen met deze wetenschappen, neem de regie over jezelf! Voel je je thuis in een bepaalde stroming zie het dan volledig als hulpmiddel, maar jij bent regiehouder! Helpen mag, dwingen niet. 
Jij bent bezig met alles los te laten wat je ziek maakt, niet om ziek en afhankelijk te worden.

 Zoek met een gezond verstand je eigen vrije geest en laat je leiden door je eigen vrije ziel, dan zie je vanzelf waar je volledig berekend door jezelf terecht komt. Je hebt  immense vaardigheden en die ga je leren kennen.

 
 
Je hebt goede en kwade magie, dit heerst al eeuwen. Één van de eerste virussen zorgden ervoor dat de gedachte van mensen invloed op elkaar hebben. 
Dit kan natuurlijk goed uitpakken, maar er kunnen ook hele nare dingen mee gebeuren.
Grapjes van mensen worden wetten of verslavingen, de wil van een bruut infecteert ieders psyche. 
Ziektes en stoornissen zijn ontstaan door magie. De kracht van gedachten. Meningen van mensen.
Zolang er rites heersen blijf ik er op een goede manier op anticiperen, dat noemt men ook magie, het werkt nog. We zijn allemaal al heel lang bezig om deze ziekte, magie weg te krijgen. Een betovering noemen ze tegenwoordig een verslaving, een ziekte, iets wat niet uit vrije wil ontstaan is. (Vlees eten, zuivel, roken, koffie, tv, gamen, alcohol, drugs, verzamelwoedes etc) Maar natuurlijk eerst de kwade versie weg en dan de goede, anders zijn we verloren. Iedere ziel denkt diep van binnen dat het alleen maar het goede mag zijn. Dus die heb ik in de pocket, ik ben een sterke en grote denker. Mijn gedachten/denkwijze gaan voor magie zorgen en dragen bij aan de afsluiting daarvan.
 
Boeddha hield onbewust zeer strikt magie in stand echter met goede gedachten, maar hij was ook één van de eerste die ziek werd en een duivel werd genoemd. Hij spreekt altijd het goede uit, maar brengt het tegenovergestelde geestelijk teweeg. Dat zijn ook processen, een smet waar hij bijna van verlost is.
 
Weer een stap verder naar Wereldvrede en een lang en immuun leven.
 
 
De kortste uitleg tot heelwording. 
Je dient te weten hoe negatieve invloeden werken.
 
Feitelijk mag je niet eens geboren worden, jouw geboorte is al een wonder. Het kan zijn dat je al begint met een obsessie: Leven en overal tegen kunnen. 
Ouderdom is ook een ziekte, dit negatieve effect begint al bij de geboorte , met een beetje pech krijg je ook nog moedermelk, alles wat je van een ander lichaam krijgt is geestelijk beïnvloed. (Eten, donoren etc)
Als je geboren bent wordt je geregistreerd bij de burgerlijke stand, geestelijk is dit een contract. Ze hebben je erfelijkheidsfactoren meegegeven, zijn er ziektes of stoornissen in je familie? Want weten is genezen, je kunt aan zelfpreventie doen.
Je opvoeding, ben je religieus? Zit ook een geestelijk contract aan vast.
Vervolgens je dieet, in de meeste gevallen krijg je wat de pot schaft, de aanvaarde verslaving: vlees en zuivel. Een verslaving trekt andere verslavingen aan (kenmerk ADD, wat in zekere mate iedereen heeft). Je leert koffie kennen, misschien word je verleid door nicotine of de aanvaarde verslaving de tv met zijn straling. Alle negatieve effecten versterken de duistere invloeden. Daarom worden mensen tegenwoordig amper honderd.
Met al deze invloeden heb je onbewust jouw verouderingsproces al in gang gezet. Tegen de leeftijd dat je zelf keuzes gaat maken ben je al geïndoctrineerd. Je eigen pad bepaalt de rest met al je dwang. 
 
Klinkt dit even negatief? Het is een korte weergave waar je op kunt gaan letten. Niets bestaat uit pure negativiteit, waar goede invloeden zijn zijn kwade en andersom. De ene kan het helpen  en de ander wordt er ziek van, dat ligt aan je eigen ballast. Hier zitten ook vorige levens in verweven. Ga je dat extern uitzoeken kom je ook weer goed en kwaad tegen. Oplichters, hebzuchtige die de ware intentie van heelwording overstemmen. Het helpt je mogelijk maar je hebt er ook wat andere geestelijke rompslomp bij gekregen, mogelijk een geestelijke dictator voor het leven.
Er zijn ook mensen die hebben trauma's nodig om trauma's op te lossen.
Het is allemaal zo persoonlijk, ik zou zeggen begin met zelfreflectie, wil je hulp? Voel goed aan of het klikt tussen jullie, zorg dat alles jouw keuze blijft met je gezonde verstand of gevoel. Er zou geen dwang van jouw hulp moeten komen. 
 
Binnenkort ga ik ook in op stromingen die hier op aansturen en mijn (geestelijke) ervaringen daarmee zoals Boeddhisme, Tantra, Sjamanisme, Taoïsme, Religies etc. Het meeste heb ik zelf gedaan, ik heb wel wat sfeertjes geproefd en mijn mening daaruit gehaald, in mijn boek waar ik mee bezig ben lees je alles over mijn "spirituele" ervaring. De zin en de onzin.  Alles wordt terug gebracht naar jouw ervaring. Alles is zo persoonlijk.
Hoe het ook loopt als je ergens accuut last van hebt wat je weet wat je niet zelf weg kan krijgen : Naar de doktor.
 
 
 
 
Ik word inmiddels misselijk van de verhalen dat Walt Disney geheime boodschappen in zijn tekenfilms verborgen houdt waar hij zelf niets van wist. Hoe je zelfs sprookjes weg kunt kapen. Ik begrijp het ontstaan, ik vind het pervers dat dat op zo'n perverse manier aangehaald wordt, de films zouden zogenaamd verborgen symbolen bevatten die kinderen indoctrineren.
 
Dit gaat weer om eigen ballast meegekregen vanuit het ontstaan en waar men bang voor is dat dit doorgegeven wordt middels het kijken van films. Het begint meestal met traumaverwerking, wat vervolgens onderwijzend wordt. Zo ook de Gebr. Grimm en Hans C. Anderson en Stephen King.
 
Ordes zoals Q Anon gaan ook alles weten net als iedereen. Ik heb het idee dat hun vanuit de bedoeling van het kwaad alles meezien, ik ook, dat wil niet zeggen dat de geestelijke status NOG zo is. mensen krijgen historische informatie over personen en weten niet hoe dit te plaatsen. En dan gaan ze DEMONstreren.
 
Hun wekken woede op bij mensen i.p.v. ze bij te brengen dat ze het beter in rust kunnen gaan begrijpen, DAAR ligt de oplossing, jouw zuivere denkwijze onderwijst de rest van de wereld. 
 
Vaak zie je dat sprookjesschrijvers en filmmakers traumatische ervaringen hebben, deze zijn ze op aan het lossen en vervolgens schrijven ze dit in sprookjes op of ze verfilmen hun ervaringen. Ze zetten hun trauma's om in oplossingsgerichte middelen. Moeten ze nu afgestraft worden voor hun harde werken? Zijn het nu ineens Satanisten? Je verwijt mensen dingen die ze voorkomen hebben op deze manier, zo hypocriet. 
 
Met deze sterke verhalen proberen ze onbewust de boel op te fokken, terwijl het werkelijk zegt; We hebben het bijna opgelost.
 
Een voorbeeld van zo'n complottheorie:
Walt Disney, hij zou heel veel symbolen in zijn tekenfilms verwerkt hebben om zo kinderen te indoctrineren, het zou een geheim netwerk zijn waar kinderen mishandeld worden. Hillary Clinton zou hier ook aan meegewerkt hebben.Ze bestelde een bepaalde soort pizza volgens Q Anon en in feite bestelde ze een kind. 
Als ik zoiets lees ga ik de persoon opzoeken op internet, met mijn blik keek ze me met dit gegeven geschokt en vol afgrijzen aan. Zeggen ze dat?
Ik vind het zeer ongeloofwaardig. Dit wil alleen zeggen dat Hillary Clinton van oorsprong een besmette ziel heeft die we voortdurend aan het zuiveren zijn, waar ze zelf niet eens weet van hebben.
Het is dus geen totale bullshit, ze beïnvloeden je op een bepaalde manier, maar maak er niet zo'n gruwelverhalen van. Deze verhalen begrijpen is de oplossing niet meer woede losmaken.
 
Laat een sprookje een sprookje, bedoeld voor bewustzijnsverhoging, je moet zo zien we zijn de schrijvers gaan trainen samen, hij is van zijn invloeden af en wat ze maken werkt bewustzijnsverhogend. Misschien heb jij ook wel ooit zo'n moeilijk traject doorlopen. 
 
Zoals ik al zei: Het begon met één grote familie die ruzie kreeg, dit resulteerde in de Engelen en Gevallen Engelen, ieder is hun eigen weg gegaan, maar geestelijk bleven we aan elkaar verbonden tot het opgelost is.

Lees hier meer over hoe je sprookjes dient te interpreteren

Ik denk dat de Kleine Zeemeermin een personificatie van Venus is, die haar ziel kwijt is en vervolgens uit schuim geboren wordt (Aphrodite).  Over haar relaas kun je binnenkort ook alles lezen, nu staan mijn ervaringen in mijn dagboek, waar ze ook tussen verweven zit.

Volgens insiders zou Q (van Q Anon - Q Aanhangers) Donald Trump zijn, hij zou geheime staatsinformatie doorsluizen naar een forum, (Trump lacht nu heel hard). Hoe dit klinkt al... het is denk ik gewoon een status dat Dhr Donald Trump ook bijna bij zijn eindtraject is (zielszuivering). Hoe informatie geïnterpreteerd wordt. 

 

 

 

 

 
 
17 mrt 2021 10:15

Goedemorgen beste lezer,   Ten eerste mijn complimenten voor al het goede werk dat jullie verrichten, dat meen ik echt. Graag [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
03 nov 2020 12:22

Toen dit begon ging ik alles horen waar een mens mee geconfronteerd wordt, goed en kwaad.  Ik verschoot niet eens, mijn [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
30 aug 2020 11:45

De kortste uitleg tot heelwording.  Je dient te weten hoe negatieve invloeden werken.   Feitelijk mag je niet eens geboren [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
26 aug 2020 00:16

Je hebt goede en kwade magie, dit heerst al eeuwen. Één van de eerste virussen zorgden ervoor dat de gedachte van mensen [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
18 aug 2020 14:24
Sprookjes en Films: Complottheorieën

Ik word inmiddels misselijk van de verhalen dat Walt Disney geheime boodschappen in zijn tekenfilms verborgen houdt waar [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
16 aug 2020 10:02
Dierlijke invloeden in onze maatschappij

De totaaloplossing.   We hebben de dieren toch mooi getemd, naar de pre-historie gekeken. Vind je me een beetje dierenhater [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
10 aug 2020 17:11

We kunnen allemaal de toekomst zien, veelal speelt zich geestelijk af als je die vaardigheden nog niet meester bent, jij anticipeert [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
10 aug 2020 12:09

Je weet vast dat als we overlijden we weer terug keren, als mens, plant of dier.  De chimpansee bijvoorbeekd werd vaak als [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
08 aug 2020 10:20

Ik geloof niet in kopiëren van genen van anderen, ik denk dat dat komt door de vele incarnaties bij elkaar en dan krijg je [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
30 juli 2020 10:32

Je weet inmiddels vast dat vrijwel iedereen ADD heeft, hoe ontwikkelt het zich? Hoe ga je ermee om? En het allerbelangrijkste [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
01 juli 2020 16:28
Trollen

Wist je dat Trollen echt bestaan? Het zijn mythische wezens in je gedachtewereld, als je beïnvloedbaar bent krijg je hun [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
29 juni 2020 13:09

Je hoort zoveel negativiteit, waaronder over medicatie. Ik ben het er ook mee eens, niet nodig, laten...   Ik denk nog [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
28 mei 2020 12:26

Mensen gaan steeds bewuster worden en meer ontdekken. Ik vind de "reïncarnatie vondsten" altijd grappig. Jezus is al tig [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
24 mei 2020 16:25

Zorg dat ze je nooit kunnen verrassen. Confirmeer je aan de affirmatie dat je altijd overal op voorbereid bent, dat het kwaad [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
24 mei 2020 16:24

Als je in je ascentie proces belandt krijg je vaak ook het beeld mee dat je geboren werd of dat je jezelf in de baarmoeder [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
24 mei 2020 16:23

Ik adviseer je dringend om jezelf eens goed onder de loep te nemen en dan pas anderen te veroordelen, wat je daarna niet meer [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
24 mei 2020 16:23

We hebben op allerlei mogelijkheden hulp, hoe dichter je bij toekomstige wetenschappen komt hoe dichter je bij je toekomstige [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
19 apr 2020 21:43

De meeste mensen zijn onbewust begonnen aan hun ascentieproces. Helaas zijn velen van hen verstrikt geraakt in de webben [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..

Gedreven door perfectie, volmaaktheid (7)