De kortste uitleg tot heelwording. 
Je dient te weten hoe negatieve invloeden werken.
 
Feitelijk mag je niet eens geboren worden, jouw geboorte is al een wonder. Het kan zijn dat je al begint met een obsessie: Leven en overal tegen kunnen. 
Ouderdom is ook een ziekte, dit negatieve effect begint al bij de geboorte , met een beetje pech krijg je ook nog moedermelk, alles wat je van een ander lichaam krijgt is geestelijk beïnvloed. (Eten, donoren etc)
Als je geboren bent wordt je geregistreerd bij de burgerlijke stand, geestelijk is dit een contract. Ze hebben je erfelijkheidsfactoren meegegeven, zijn er ziektes of stoornissen in je familie? Want weten is genezen, je kunt aan zelfpreventie doen.
Je opvoeding, ben je religieus? Zit ook een geestelijk contract aan vast.
Vervolgens je dieet, in de meeste gevallen krijg je wat de pot schaft, de aanvaarde verslaving: vlees en zuivel. Een verslaving trekt andere verslavingen aan (kenmerk ADD, wat in zekere mate iedereen heeft). Je leert koffie kennen, misschien word je verleid door nicotine of de aanvaarde verslaving de tv met zijn straling. Alle negatieve effecten versterken de duistere invloeden. Daarom worden mensen tegenwoordig amper honderd.
Met al deze invloeden heb je onbewust jouw verouderingsproces al in gang gezet. Tegen de leeftijd dat je zelf keuzes gaat maken ben je al geïndoctrineerd. Je eigen pad bepaalt de rest met al je dwang. 
 
Klinkt dit even negatief? Het is een korte weergave waar je op kunt gaan letten. Niets bestaat uit pure negativiteit, waar goede invloeden zijn zijn kwade en andersom. De ene kan het helpen  en de ander wordt er ziek van, dat ligt aan je eigen ballast. Hier zitten ook vorige levens in verweven. Ga je dat extern uitzoeken kom je ook weer goed en kwaad tegen. Oplichters, hebzuchtige die de ware intentie van heelwording overstemmen. Het helpt je mogelijk maar je hebt er ook wat andere geestelijke rompslomp bij gekregen, mogelijk een geestelijke dictator voor het leven.
Er zijn ook mensen die hebben trauma's nodig om trauma's op te lossen.
Het is allemaal zo persoonlijk, ik zou zeggen begin met zelfreflectie, wil je hulp? Voel goed aan of het klikt tussen jullie, zorg dat alles jouw keuze blijft met je gezonde verstand of gevoel. Er zou geen dwang van jouw hulp moeten komen. 
 
Binnenkort ga ik ook in op stromingen die hier op aansturen en mijn (geestelijke) ervaringen daarmee zoals Boeddhisme, Tantra, Sjamanisme, Taoïsme, Religies etc. Het meeste heb ik zelf gedaan, ik heb wel wat sfeertjes geproefd en mijn mening daaruit gehaald, in mijn boek waar ik mee bezig ben lees je alles over mijn "spirituele" ervaring. De zin en de onzin.  Alles wordt terug gebracht naar jouw ervaring. Alles is zo persoonlijk.
Hoe het ook loopt als je ergens accuut last van hebt wat je weet wat je niet zelf weg kan krijgen : Naar de doktor.
 
 
 
 
Je hebt goede en kwade magie, dit heerst al eeuwen. Één van de eerste virussen zorgden ervoor dat de gedachte van mensen invloed op elkaar hebben. 
Dit kan natuurlijk goed uitpakken, maar er kunnen ook hele nare dingen mee gebeuren.
Grapjes van mensen worden wetten of verslavingen, de wil van een bruut infecteert ieders psyche. 
Ziektes en stoornissen zijn ontstaan door magie. De kracht van gedachten. Meningen van mensen.
Zolang er rites heersen blijf ik er op een goede manier op anticiperen, dat noemt men ook magie, het werkt nog. We zijn allemaal al heel lang bezig om deze ziekte, magie weg te krijgen. Een betovering noemen ze tegenwoordig een verslaving, een ziekte, iets wat niet uit vrije wil ontstaan is. (Vlees eten, zuivel, roken, koffie, tv, gamen, alcohol, drugs, verzamelwoedes etc) Maar natuurlijk eerst de kwade versie weg en dan de goede, anders zijn we verloren. Iedere ziel denkt diep van binnen dat het alleen maar het goede mag zijn. Dus die heb ik in de pocket, ik ben een sterke en grote denker. Mijn gedachten/denkwijze gaan voor magie zorgen en dragen bij aan de afsluiting daarvan.
 
Boeddha hield onbewust zeer strikt magie in stand echter met goede gedachten, maar hij was ook één van de eerste die ziek werd en een duivel werd genoemd. Hij spreekt altijd het goede uit, maar brengt het tegenovergestelde geestelijk teweeg. Dat zijn ook processen, een smet waar hij bijna van verlost is.
 
Weer een stap verder naar Wereldvrede en een lang en immuun leven.
 
 
We kunnen allemaal de toekomst zien, veelal speelt zich geestelijk af als je die vaardigheden nog niet meester bent, jij anticipeert op jouw leven, maar anderen ook.
Bijvoorbeeld, er is een man die wil jou veroveren, er is nog een man die wil dat niet want hij wil jou. Ze anticiperen op dit gegeven, m.a.w. ze leggen de toekomst vast voor jou, want hun constateren het als een feit en als je een beetje beïnvloedbaar bent (waar ze ook voor zorgen) kan jij geen kant meer uit. Ook al ben je in beiden totaal niet geïnteresseerd.
 
Ik doe niet aan toekomst voorspellen, ik weet op hoofdlijnen wat er gaat gebeuren en dat is een immense verandering in bewustzijnsverhoging dus heling. Ik wil ook niet weten wat ik ga doen, mijn leven wordt dan saai en voorspelbaar.
 
Ik wil je ook niet vertellen wat jij gaat doen in de toekomst, ik wil je wel stimuleren de juiste keuzes te maken gekeken naar jouw kansen en tekortkomingen die je kunt optimaliseren.
Deze vaardigheid sluit ik uit eigen keuze bewust af.
 
Ik wil wel samen met je naar je verleden kijken (ook vorige levens), deze aanleidingen komen terug in jouw gedrag en gelaatstrekken. Je geest, lichaam & ziel vertellen jou alles, ik wil je helpen dat je naar jezelf gaat luisteren, je vaardigheden ontwikkelen. Je ziel laten schitteren!
 
Eerste tip: Gezond en verantwoord leven!
Ik word inmiddels misselijk van de verhalen dat Walt Disney geheime boodschappen in zijn tekenfilms verborgen houdt waar hij zelf niets van wist. Hoe je zelfs sprookjes weg kunt kapen. Ik begrijp het ontstaan, ik vind het pervers dat dat op zo'n perverse manier aangehaald wordt, de films zouden zogenaamd verborgen symbolen bevatten die kinderen indoctrineren.
 
Dit gaat weer om eigen ballast meegekregen vanuit het ontstaan en waar men bang voor is dat dit doorgegeven wordt middels het kijken van films. Het begint meestal met traumaverwerking, wat vervolgens onderwijzend wordt. Zo ook de Gebr. Grimm en Hans C. Anderson en Stephen King.
 
Ordes zoals Q Anon gaan ook alles weten net als iedereen. Ik heb het idee dat hun vanuit de bedoeling van het kwaad alles meezien, ik ook, dat wil niet zeggen dat de geestelijke status NOG zo is. mensen krijgen historische informatie over personen en weten niet hoe dit te plaatsen. En dan gaan ze DEMONstreren.
 
Hun wekken woede op bij mensen i.p.v. ze bij te brengen dat ze het beter in rust kunnen gaan begrijpen, DAAR ligt de oplossing, jouw zuivere denkwijze onderwijst de rest van de wereld. 
 
Vaak zie je dat sprookjesschrijvers en filmmakers traumatische ervaringen hebben, deze zijn ze op aan het lossen en vervolgens schrijven ze dit in sprookjes op of ze verfilmen hun ervaringen. Ze zetten hun trauma's om in oplossingsgerichte middelen. Moeten ze nu afgestraft worden voor hun harde werken? Zijn het nu ineens Satanisten? Je verwijt mensen dingen die ze voorkomen hebben op deze manier, zo hypocriet. 
 
Met deze sterke verhalen proberen ze onbewust de boel op te fokken, terwijl het werkelijk zegt; We hebben het bijna opgelost.
 
Een voorbeeld van zo'n complottheorie:
Walt Disney, hij zou heel veel symbolen in zijn tekenfilms verwerkt hebben om zo kinderen te indoctrineren, het zou een geheim netwerk zijn waar kinderen mishandeld worden. Hillary Clinton zou hier ook aan meegewerkt hebben.Ze bestelde een bepaalde soort pizza volgens Q Anon en in feite bestelde ze een kind. 
Als ik zoiets lees ga ik de persoon opzoeken op internet, met mijn blik keek ze me met dit gegeven geschokt en vol afgrijzen aan. Zeggen ze dat?
Ik vind het zeer ongeloofwaardig. Dit wil alleen zeggen dat Hillary Clinton van oorsprong een besmette ziel heeft die we voortdurend aan het zuiveren zijn, waar ze zelf niet eens weet van hebben.
Het is dus geen totale bullshit, ze beïnvloeden je op een bepaalde manier, maar maak er niet zo'n gruwelverhalen van. Deze verhalen begrijpen is de oplossing niet meer woede losmaken.
 
Laat een sprookje een sprookje, bedoeld voor bewustzijnsverhoging, je moet zo zien we zijn de schrijvers gaan trainen samen, hij is van zijn invloeden af en wat ze maken werkt bewustzijnsverhogend. Misschien heb jij ook wel ooit zo'n moeilijk traject doorlopen. 
 
Zoals ik al zei: Het begon met één grote familie die ruzie kreeg, dit resulteerde in de Engelen en Gevallen Engelen, ieder is hun eigen weg gegaan, maar geestelijk bleven we aan elkaar verbonden tot het opgelost is.

Lees hier meer over hoe je sprookjes dient te interpreteren

Ik denk dat de Kleine Zeemeermin een personificatie van Venus is, die haar ziel kwijt is en vervolgens uit schuim geboren wordt (Aphrodite).  Over haar relaas kun je binnenkort ook alles lezen, nu staan mijn ervaringen in mijn dagboek, waar ze ook tussen verweven zit.

Volgens insiders zou Q (van Q Anon - Q Aanhangers) Donald Trump zijn, hij zou geheime staatsinformatie doorsluizen naar een forum, (Trump lacht nu heel hard). Hoe dit klinkt al... het is denk ik gewoon een status dat Dhr Donald Trump ook bijna bij zijn eindtraject is (zielszuivering). Hoe informatie geïnterpreteerd wordt. 

 

 

 

 

 
 

Je weet vast dat als we overlijden we weer terug keren, als mens, plant of dier. 

De chimpansee bijvoorbeekd werd vaak als wetenschappelijk experiment ingezet door de wetenschap net zoals ratten en muizen etc. De muis waarmee geëxperimenteerd wordt wordt ook ooit weer mens mét deze geschiedenis. Er wordt geëxperimenteerd met allerhande medicijnen die de mens wellicht niet aankan, dit zorgt voor schokken, paniek en stoornissen, dit nemen ze mee naar een volgend leven.

Als je alles goed nagaat doen we het toch echt allemaal zelf, hoelang kunnen we op deze voet verder? Een groot gedeelte van ons is gewoon testmateriaal. 

 

 

 

30 aug 2020 11:45

De kortste uitleg tot heelwording.  Je dient te weten hoe negatieve invloeden werken.   Feitelijk mag je niet eens geboren [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
26 aug 2020 00:16

Je hebt goede en kwade magie, dit heerst al eeuwen. Één van de eerste virussen zorgden ervoor dat de gedachte van mensen [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
18 aug 2020 14:24
Sprookjes en Films: Complottheorieën

Ik word inmiddels misselijk van de verhalen dat Walt Disney geheime boodschappen in zijn tekenfilms verborgen houdt waar [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
16 aug 2020 10:02
Dierlijke invloeden in onze maatschappij

De totaaloplossing.   We hebben de dieren toch mooi getemd, naar de pre-historie gekeken. Vind je me een beetje dierenhater [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
10 aug 2020 17:11

We kunnen allemaal de toekomst zien, veelal speelt zich geestelijk af als je die vaardigheden nog niet meester bent, jij anticipeert [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
10 aug 2020 12:09

Je weet vast dat als we overlijden we weer terug keren, als mens, plant of dier.  De chimpansee bijvoorbeekd werd vaak als [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
09 aug 2020 23:02

Weet je hoe bier ontstond? Er stond een beker water daar werd ingeplast, de koning dronk het op en vond het lekker! Ik denk [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
08 aug 2020 10:20

Ik geloof niet in kopiëren van genen van anderen, ik denk dat dat komt door de vele incarnaties bij elkaar en dan krijg je [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
30 juli 2020 10:32

Je weet inmiddels vast dat vrijwel iedereen ADD heeft, hoe ontwikkelt het zich? Hoe ga je ermee om? En het allerbelangrijkste [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
01 juli 2020 17:45
De wijze les van Charlie Chaplin

Toen ik echt van mijzelf begon te houden begreep ik, dat ik altijd en bij elke gelegenheid op de goede plek ben, en dat alles [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
01 juli 2020 16:28
Trollen

Wist je dat Trollen echt bestaan? Het zijn mythische wezens in je gedachtewereld, als je beïnvloedbaar bent krijg je hun [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
29 juni 2020 13:09

Je hoort zoveel negativiteit, waaronder over medicatie. Ik ben het er ook mee eens, niet nodig, laten...   Ik denk nog [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
28 mei 2020 12:26

Mensen gaan steeds bewuster worden en meer ontdekken. Ik vind de "reïncarnatie vondsten" altijd grappig. Jezus is al tig [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
24 mei 2020 16:25

Zorg dat ze je nooit kunnen verrassen. Confirmeer je aan de affirmatie dat je altijd overal op voorbereid bent, dat het kwaad [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
24 mei 2020 16:24

Als je in je ascentie proces belandt krijg je vaak ook het beeld mee dat je geboren werd of dat je jezelf in de baarmoeder [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
24 mei 2020 16:23

Ik adviseer je dringend om jezelf eens goed onder de loep te nemen en dan pas anderen te veroordelen, wat je daarna niet meer [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
24 mei 2020 16:23

We hebben op allerlei mogelijkheden hulp, hoe dichter je bij toekomstige wetenschappen komt hoe dichter je bij je toekomstige [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
19 apr 2020 21:43

De meeste mensen zijn onbewust begonnen aan hun ascentieproces. Helaas zijn velen van hen verstrikt geraakt in de webben [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..

Gedreven door perfectie, volmaaktheid (7)