Mensen zijn altijd op zoek naar de waarheid. 

Loving Vincent

Trailer van de film die over het leven van Vincent van Gogh gaat.

Once upon a time
De serie Once upon a time komt heel dichtbij de waarheid, de cast! net echt! Het is net of ze op de werkelijkheid geselecteerd zijn. Subliem! Ieder "scenario" is er in terug te vinden. Ieders gedachte. Zelfs de personages lijken op de oorspronkelijke personen, dat is wat gedachtekracht doet. Deze series zijn gericht op bewustwording en dus collectieve heelwording, waarom doet iemand wat hij doet? De invloeden worden weergegeven in karaktereigenschappen, wat zorgt voor een reducering van de negatieve invloeden.
"de Grote God Pan", deze zou zijn wil altijd doorzetten. Pan was ook Peter Pan, die nam de kinderen "mee", hij liet hun de waarheid zien. In gedachten gingen ze soms de ouders overheersen, maar alleen omdat het nodig was, alles gericht op ieders welzijn. Dat liet hij de kinderen in hun dromen zien.

 

Fragment uit De eerste mens Lucy

Zoals je uit meerdere verhalen kunt lezen denk ik dat de mens en aap tegelijkertijd op aarde verschenen. (Eerste mens en Mephistopheles). Er was op aarde van ieder één exemplaar aanwezig werd gedacht. Deze aap ging samenwerken met de mens en plantte zich voort, daar ging de moderne mens in ontwikkeling en evolueerde zich tot de mens die we nu kennen. Dit is mijn verhaal. De jouwe pakt ook zo uit, Er verschenen meerdere mensen en apen die dachten dat ze er alleen voor stonden en die zich verder ontwikkelden. Dit zorgde voor ontwikkeling van verschillende rassen en culturen, gecreëerd door leefomgevingen, klimaat, ervaringen en natuurlijk verschillende percepties en wijsheid.

Zie hier een fragment over de evolutie van de eerste mens die terugkwam als aap.

  

Verleden - Peter Pan & Wendy Darling - Little do you know

Ze denken dat ze me altijd gek hebben kunnen praten door heel de dag over mijn verleden te praten, in ieder leven, ze hebben altijd onderdeel van mijn leven willen zijn, Ze hebben me altijd opgezocht, "natuurlijke aantrekkingskracht" noemen ze dat. Dus hun zijn voornamelijk mijn verleden. 
In ieder leven werd de hele geschiedenis weer aangehaald. Door erover te praten, het te weten, te ervaren, erover te schrijven en te lezen wordt er zoveel opgelost. Hun zijn de hoofdveroorzakers, kun je nagaan hoe effectief dat is. Ze praten zichzelf leeg. Niet alleen bij mij natuurlijk. We zijn allemaal dagelijks bezig om het kwaad uit te roeien, ieder op hun eigen manier.
 
Mij krijg je niet gek, ze hebben me psychisch nooit aangekund. Er waren tijden dat het te sloom ging naar mijn zin, dat ik zei: Doorpraten! Des te sneller ik er vanaf ben.
Verder is er geestelijk en lichamelijk weinig aan de hand geweest, beetje last van mijn maag. Ze komen bijna niet meer door, ik geloof heel sterk dat dit het laatste leven is dat ze me lastig vallen.
Gek hebben me ze me nooit kunnen noemen, de meeste weten het niet eens. Ik zorg er zelf wel voor hoe iemand me ziet. Ik ben ook zo alles gaan weten, door de goede en kwade invloeden. Als ik alles wist ging ik ervoor zorgen dat ze het weer zouden vergeten. Ik ging mijn "gebreken" horen, dus ik kon ze ook slopen. Steeds meer van je vaardigheden komen dan terug, deze kunnen wel gemaskeerd worden, maar niet verwijderd namelijk. Ik heb meer macht. Je bepaalt veel zelf als het gaat over je geest, lichaam en ziel, vergeet dat niet.
 
Ze denken altijd dat het hun plan is, maar uiteindelijk weten ze dat het de mijne is.....


Words if Wisdom from an unexpected citizen

Begrijp je wat hij bedoeld? Hij spreekt alleen maar wijze woorden, mensen zouden daar gek van moeten worden. Sommige mensen pushen zich naar dit hoger bewustzijn met alle concessies van dien. 

 

Belle & The Beast (The Savior, Once upon a time)

Zoals ik al eerder vertelde heb ik veel gehad aan deze serie, alles ging mee werken in mijn gedachten, acties, flashbacks, mimieken... Zo tekenend.. Uit zulke series haal je veel, de gedachte van mensen en de eeuwige hoop op een goede afloop. de serie bleef weken doorspelen. Ze zijn alleen zo beestachtig bezig geweest.. tot de dag van vandaag.... maar zoals je in het filmpje ziet werkt het wel, als iemand met alleen maar goede invloeden in de buurt komt van negatieve invloeden reduceert dat de negatieve invloeden, mensen met negatieve invloeden moeten daar door de duisternis bang van worden, het werkt mee aan hun totale heelwording. daar ben ik mijn hele leven mee bezig, mensen bewust laten worden, eerst onbewust wat zich uit in handeling en de laatste 5 jaar bewust.... wat zich uit in één en al fascinatie zonder hoogmoedswaanzin. In gedachten en fysiek wordt alles aangehaald, mijn doel!

Dit filmpje geeft de geestelijke ervaring weer, Belle probeert The Beast (Repelsteeltje) te zuiveren en wordt door zijn duistere invloeden (geestelijk) gevangen genomen. (Angst). Dat gebeurde mij ook, twee jaar heb ik continu last van hem gehad.

 

Merlin en King Arthur

 

Merlin being sassy for 15 minutes straight

 

 

 

 

 

 


Gedreven door perfectie, volmaaktheid (7)