Ik kan u verschillende massages/behandelingen aanbieden.
Een massage werkt het beste als u zich er totaal aan overgeeft, de totale overgave draagt bij aan uw ontspanning, uw spieren worden losser, u wordt toegankelijker voor het helende effect. Uw energie wordt gezuiverd en uw energiepijl wordt aangevuld. U laat zo sneller de negativiteit los.

Voor de ene persoon is een massage wel goed en voor de andere niet (het laatste voor als u aanrakingen bijvoorbeeld niet fijn vindt of een virus (ziekte) bij u draagt). U kunt u ook de massage met kleren aan ondergaan, dat werkt net zo sterk. (Voor- en nadelen therapie)

Uw klachten zijn op verschillende manieren te benaderen. Vanuit uw hoofd, lichaam (bijvoorbeeld massage) of bijvoorbeeld via uw voeten (denk hierbij aan voetreflex-massage). Maar ieder heeft een voorkeur hoe het te benaderen. Door erover te praten. We vinden altijd de beste tactiek die voor u passend is.
Het meeste rendement haalt u uit een behandeling als uw lichaam zuiver is (gewassen) en dat u zo min mogelijk heeft gegeten of gedronken vooraf (of licht verteerbaar voedsel), de invloeden van bacteriën en beïnvloed voedsel reduceert uw gevoelsvermogen. Het beste kunt u uw sieraden af doen en weinig make up, lotion of geurtjes gebruiken. Vooraf maken we even kennis, wat ons tijd geeft om op uw klachten en wensen in te gaan, u kunt even wennen aan de nieuwe omgeving. Achteraf krijgt u nog een glaasje water, desgewenst verse kruidenthee en een hapje (Rauwe groente of fruit) om de behandeling af te sluiten.

De behandelingen zijn in ontwikkeling..

Muziek ondersteunt genezing en het ontwaken van je eigen ware gevoel.
De muziek wordt afgestemd naar je persoonlijke situatie. De klanken laten je de te behandelen plekken voelen. Een werkelijk unieke (en helende) ervaring!

Enkele voordelen van het luisteren naar klassieke muziek:

► Stress verminderend en ontspannend
► Verhoogt de concentratie en aandacht
► Verbetert het geheugen en de mentale alertheid
► Helpt met hersenen-ontwikkeling bij kinderen
► Verlaagt de bloeddruk
► Helpt bij het bestrijden depressie
► Verbetert de kwaliteit van de slaap bij volwassenen en baby's


De compilatie die ik onder andere gebruik maakt gebruik van alfa-golven om u te helpen focussen en ontspannen.
Er is een selectie gemaakt uit enkele van de werelds beste componisten, zoals Mozart, Beethoven, Bach, Vivaldi, Debussy, Brahms, Händel, Chopin, Schubert, Haydn, Dvorak, Schumann, Tchaikovsky en nog veel meer.

Dr. David Hawkins deelde de bewustzijnslagen in een schaal van 0 tot 1000. Deze lagen (emoties) kun je ook zuiveren d.m.v. muziek, het getal kan je vertalen naar Hz, deze frequenties worden door de muziek vibraties gezuiverd. (Bijv 432Hz, 528Hz of combinaties daarvan, zoek maar eens op op Youtube)
 
Schaamte (20)
schuld (30)
apathie (50)
verdriet (75)
angst (100)
verlangen (125)
boosheid (150)
trots (175)
moed (200)
neutraliteit (250)
welwillendheid (310)
acceptatie (350)
redeneren (400)
liefde (500)
blijdschap (540)
vrede (600) 
verlichting (700-1000)
 

 

 

Tijdens het magnetiseren houd ik mijn hand boven uw huid. De handen houden afstand van uw lichaam waarbij de universele energie, straling en vibraties zijn werk doen. Mijn handen worden naar probleemgebieden geleidt. Zie mij als een doorgeefluik die u de energie geeft die u nodig heeft.

Magnetiseren is het overbrengen van kosmische of universele energie, waarbij het opruimen van blokkades en het activeren van het zelfgenezend vermogen van de mens centraal staat. Een energetische healing brengt u kracht, energie en levensvreugde. Universele energie is de bron van het leven en in alles en iedereen in het universum aanwezig.

Deze behandeling bestaat uit verschillende technieken waaronder massage, magnetiseren en reiki. Deze is zeer effectief en werkt mee om oude blokkades op te ruimen.

U gaat beseffen dat u veel meer in de hand heeft dan u zelf denkt.
Ik voel door u aan te raken waar u klachten heeft. Door u volledig open te stellen is het effect het meest effectief. Ontspan u en laat het over u heen komen.

Bij deze behandeling kunt u uw kleren aanhouden.

 

 

 

De intuïtieve/ sensitieve ontspanningsmassage is het meest effectief wanneer u zich totaal ontspant en zich helemaal overgeeft aan het moment. De massage is een weldaad voor geest, lichaam en ziel. U heeft de keuze uit een totale lichaamsbehandeling, achter- of voorzijde van het lichaam, met uitzondering van de intieme zones.

 

 

 

 

 

 

U krijgt nieuwe energie, tekorten worden aangevuld of ververst. U ontvangt extra bescherming en veel negatieve invloeden nemen direct af en het wordt gevoeld in de periode erna. Er wordt op zo'n moment veel in werking gesteld, blokkades worden getriggert. U gaat langzaamaan meer van uw eigen natuurlijke vaardigheden waarnemen.

Bijvoorbeeld: Beter observeren, rustiger worden, aandachtiger luisteren, U kunt aangespoord worden om over bepaalde dingen dieper na te denken. Daadwerkelijke pijnpunten gaan verdwijnen (fysiek en geestelijk). U gaat zich daadwerkelijk lichter voelen, dit effect speelt nog lang door. (Ongekende) angsten zullen verdwijnen. De behandeling heeft ook effect op negatieve emoties, fysieke gebreken, ziektes, nachtmerries etc. Ik kan u tips meegeven waardoor uw leven aanzienlijk kan verbeteren.

 

Bij de hoofdmassage neem ik uw hoofd in mijn handen, ik masseer uw hoofd op verschillende plaatsen om u energie te geven en u in balans te brengen. Als ik uw hoofd aanraak voel ik aan mijn hoofd op welke plaatsen u geholpen kunt worden. 

 

 

 

Met Reiki benader ik uw klachten door mijn handen op bepaalde posities op uw huid te plaatsen gericht op de chakra's.

Reiki is het overbrengen van kosmische of universele energie, waarbij het opruimen van blokkades en het activeren van het zelfgenezend vermogen van de mens centraal staat. Een energetische healing brengt u kracht, energie en levensvreugde. Universele energie is de bron van het leven en in alles en iedereen in het universum aanwezig. 

Deze massage is meer op de spieren gericht, deze neigt naar een sportmassage.

U kunt kiezen of uw gehele lichaam gemasseerd wordt, de voor- of achterzijde of een gedeelte, bijvoorbeeld hoofd en nek, rug en schouder, benen of voeten.

 

Het is een eenvoudige, zachte en subtiele massage die diep inwerkt op het centrale zenuwstelsel.

De massage herstelt het lichaam in evenwicht en nodigt uit om blokkades en spanningen los te laten. Ook bij deze massage kom je in een diepe staat van ontspanning, wat natuurlijk ook afhangt van de ontvanger. het zet een proces van transformatie in gang.

Een vlindermassage kan bij iedereen toegepast worden.


Gedreven door perfectie, volmaaktheid (7)