Klassieke massage

Deze massage is meer op de spieren gericht, deze neigt naar een sportmassage.

U kunt kiezen of uw gehele lichaam gemasseerd wordt, de voor- of achterzijde of een gedeelte, bijvoorbeeld hoofd en nek, rug en schouder, benen of voeten.

 

MassagesLees meer...
Vlinder- Lemniscaat massage

Het is een eenvoudige, zachte en subtiele massage die diep inwerkt op het centrale zenuwstelsel.

De massage herstelt het lichaam in evenwicht en nodigt uit om blokkades en spanningen los te laten. Ook bij deze massage kom je in een diepe staat van ontspanning, wat natuurlijk ook afhangt van de ontvanger. het zet een proces van transformatie in gang.

Een vlindermassage kan bij iedereen toegepast worden.

MassagesLees meer...
Behandelingen voor bedrijven

Optimalisatie van uw medewerkers.
Als uw medewerkers gezond zijn presteren ze natuurlijk ook beter. Als u uw medewerkers deze kans biedt wordt dat een win-win situatie, direct en op de langere termijn.
Uitval en ziektes treffen uw medewerkers steeds minder, de burn out kunt u zo zelf verdrijven als u preventief te werk gaat. Betrokkenheid wordt verhoogd. U investeert in uw medewerkers en uw medewerkers [ ... ]

MassagesLees meer...
Hoofdmassage

Bij de hoofdmassage neem ik uw hoofd in mijn handen, ik masseer uw hoofd op verschillende plaatsen om uw energiebanen te herstellen en u in balans te brengen. Als ik uw hoofd aanraak voel ik aan mijn hoofd op welke plaatsen u geholpen kunt worden. 

 

 

 

MassagesLees meer...
Massage

De intuïtieve/ sensitieve ontspanningsmassage is het meest effectief wanneer u zich totaal ontspant en zich helemaal overgeeft aan het moment. De massage is een weldaad voor geest, lichaam en ziel. U heeft de keuze uit een totale lichaamsbehandeling, achter- of voorzijde van het lichaam, met uitzondering van de intieme zones.

U krijgt nieuwe energie, tekorten worden aangevuld of ververst. U ontvangt [ ... ]

MassagesLees meer...
Keep in touch therapie

Met deze therapie benader ik uw klachten door mijn handen op bepaalde posities op uw huid te plaatsen en zachte strelingen i.c.m. magnesiumolie. Een effectieve manier om in contact te blijven met uw eigen geest, lichaam & ziel.

Een ziekte of stoornis sluit u vaak af van uw omgeving, uw eigen behaaglijke gevoel en het contact met uw lichaam, er is iets gebeurd met uw geest en lichaam dat u niet [ ... ]

MassagesLees meer...
De helende werking van muziek

Muziek ondersteunt genezing en het ontwaken van je eigen ware gevoel.
De muziek wordt afgestemd naar je persoonlijke situatie. De klanken laten je de te behandelen plekken voelen. Een werkelijk unieke (en helende) ervaring!

Enkele voordelen van het luisteren naar klassieke muziek:

► Stress verminderend en ontspannend
► Verhoogt de concentratie en aandacht
► Verbetert het geheugen en de mentale alertheid
► [ ... ]

MassagesLees meer...

Gedreven door perfectie, volmaaktheid (7)